Min skole - foresatt APK için Android

• APK Durumu

Softonic incelemesi

Min skole - foresatt

Min skole - foresatt, Visma Software International AS tarafından geliştirilen ve Eğitim & Referans kategorisinde ücretsiz olarak sunulan bir Android uygulamasıdır. Uygulamanın kullanımı için belediyenin hizmeti satın alması ve etkinleştirmesi, ayrıca ID Porten üzerinden geçerli bir giriş yapılması gerekmektedir.

Bir ebeveyn olarak, çocuğunuzun okuldaki ilişkisi olan personelle kolayca iletişim kurabilirsiniz. Haberler, grup mesajları, bireysel mesajlar veya anketler gibi ilgili bilgileri mobil cihazınızda alabilirsiniz. Tüm iletişim, öğrenci dosyasında belgelenir ve aynı zamanda web üzerindeki ebeveyn portalından da erişilebilir.

Uygulama ile ilgili herhangi bir soru veya sorunun okula/belediyeye, sistem sağlayıcısına (Visma) değil, bildirilmesi önemlidir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Min skole - foresatt APK için Android

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.42

(0)
  • APK Durumu

Min skole - foresatt hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Min skole - foresatt denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.